Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

РАПИД КБ ЕООД - За нас

Фирма РАПИД КБ ЕООД е основана през 1990 г. в гр. София като дружество с ограничена отговорност и се управлява от г-н Пламен Богоев.

 

Като официален вносител за българския пазар на водещите световни производители CLAAS и AMAZONE фирма РАПИД КБ е един от лидерите на пазара за земеделска техника в България.

 

Авторитетът и успехите си РАПИД КБ дължи както на силния си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване.

 

Централата на РАПИД КБ е в гр. София. Фирмата има филиали в градовете Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, както и дистрибутори и посредници на територията на цялата страна.

 

Фирма РАПИД КБ и нейните дистрибутори предлагат широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включващ официален квалифициран сервиз на предлаганите машини, както и доставка на оригинални резервни части. Сервизните техници на фирмата редовно преминават обучения във фирмите-доставчици с цел отлична поддръжка на внасяните машини и съоръжения.

 

Освен, че редовно участва в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в земеделската техника и технологии чрез организиране на демонстрации в страната и посещения на заводите на CLAAS и AMAZONE в чужбина.

 

РАПИД КБ има гъвкава организационна структура, която бързо се настройва според изискванията на пазара и постоянно привлича компетентни специалисти.

 

Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.